Töiden tekeminen matkalla

 Tykkään matkustaa ja yksityisyrttäjänä se nyt vaan menee niin, että työt kulkee mukana matkoillakin vaikkei olisikaan työmatka kyseessä. Onhan se kivaa ettei aina ole sidottu jonnekin 09-17 ja ma-pe, mutta olisihan se kivaa saada kiinteät vapaa-ajatkin. Yrittäjäjyyden plussat ja miinukset. Onneksi tykkään mun työstä ja teen sitä ihan miellänikin matkalla. Varsinkin automatkoilla kyytiläisenä ollessani dataan melkee koko ajan, eli hoidan töitä läppärillä. Jos olen kuskina niin scullcandyn handsfree kuulokkeet toimii hyvin toimistoapulaisena. Voi soitella työpuheluita koko matkan :) 

Läppärin kanssa oli ennen vaikeaa kun akku loppui aina 2h välein ja jouduin menemään kahvilaan teelle lataamaan sitä kesken matkan. Nyt oon vihdoinkin löytänyt ratkaisun tähän ongelmaan: Innergie mCube Mini – universaali virtalähde. Ostin sen Verkkokaupasta täältä: 
www.verkkokauppa.com/fi/innergie ja hinta oli 45,90€. Ottaa siis virtaa auton tupakansytyttimestä.

2_155674-500x500 kuva 5 kuva

 Ei mikään vuoden halvin johto, mutta toisaalta tehostaa mun työpäivää niin paljon, että varmaan maksaa itsensä takaisin. Paketissa tulee suunnilleen 15 eri vaihtopäätä, joten aika moneen eri läppäriin ptäisi sopia :) Perusnäkymä työmatkalla kyytiläisenä:

kuva 3 (3)Autossa dataillessä käy välillä niin, että häikäsee tosi pahasti ja mikään aurinkolippa ei auta kun se valo kumminkin tulee jostain välistä, tai sit oon vaan niin lyhyt etten oo sen optimaalikorkeudella :D Anyhow oon keksiny tähänki ratkaisun, nimittäin skimbalasit! Kun seuraavan kerran kuvittelette mut tekemässä töitä näytän siis tältä:

kuva 1 (4) kuva 2 (5)Tehokasta työviikkoa!
/Aku

Aku

7 vastausta artikkeliin “Töiden tekeminen matkalla”

  1. haha, mie romahan! SKIMBALASIT :D. mjoo… ei tavan arskat riitä enää ? mites sit Kesällä. Voi olla että muut tiellä liikkujat ajattelee ” on menny Ruka-reissu pitkäks..”.

    • Hukkaan aina mun normaalit aurinkolasit tai sitte ne hajoaa.. Skmbalaseissa on myös se hyvä puoli ettei häikäse mistään kulmasta :D

  2. Hei sulla oli jossain ruokavaliossa mm. WHEY välipalana niin onko se whey100 sit oikee tohon vai voiko olla whey80? :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta