Treenivideot Barcelonasta

Barcelonassa tuli muuten kuvattua pari treeniohjeistusta videoiden muodossa. Kaikki etävalmennettavani saavat treeniohjelmansa täysin linkitettynä. Jokainen treeniliike on siis linkitettynä youtubeen, josta valmennettava voi kätevästi tarkistaa oikean suoritustekniikan ennen treeniä ja vaikka sen aikana! Helpoksi tehty :D

Ensimmäinen liike on kunnon jalka -ja bootykilleri, käytän valmennettavilla enimmäkseen osana plyotreenejä. Jos on ongelmia polvien kanssa niin en suosittele! Tervepolvisellekin TODELLA tärkeää, pitää kantapää-polvi-linja pystysuorassa, ettei polvet taivu vinosti sisään tai ulospäin. ”Painona” tässä matkalla mukana ollut proteiinipurkki :D Suosittelen kuitenkin käyttämään kunnon mukaan 5-10kg levypainoa tai sitten menemään ihan omalla painolla :)
(pahoittelen, tietokoneella vidot näkyy sivun vasemmassa kulmassa, wordpress ei taida tykkää musta..)

Squat Knee Down One At A Time

Toinen Barcelona-video on sykkeennostoliike, eli toimii mm. eri liikkeiden välissä tehtävänä.
HUOM! Mitään liikkeitä en suosittele tehtävän parvekkeella, voi olla jopa hengenvaarallista. Itse otin tietoisen riskin olemalla extra-varovainen.

Weighted High Knee Switches

Vakkari hoitopaikkani, eli Finnkiro on muuten muuttanut Itiksen maamerkistä 100 metrin päähän Kauppakartanonkadulle. Nyt kesällä olen käynyt hoitamassa rankaa pari kertaa, joka kerta matkojen jälkeen. Mikä siinä on kun rannalla maatessa menee enemmän jumiin kuin salilla :D?!kuva 4 kuva 3 kuva 1Finnkiron lukijatarjoukset TÄÄLLÄ, suosittelen <3

Happy training!
/Aku

 

Aku

4 vastausta artikkeliin “Treenivideot Barcelonasta”

  1. Ensimmäisen treenivideon pelkkä katselu saa jalat kihelmöimään, ihanan kamala liike :D Katsottuna näyttää vielä suhteellisen iisiltä, mutta tosi rankka loppupeleissä.
    Joku toivoikin muistaakseni sinulta jo aikaisemmissa postauksessa juttua pukeutumisesta. Itse haluaisin myös lukea ja saada käytännön vinkkejä treenatun vartalon pukemiseen. Tuntuu että sitä välillä tuskastelee vaatekaapilla aivan tajuttoman pitkään ja miettii mitä sitä voisi tunkea päälle niin, että vaatteet korostaisivat kauniisti treenattua kroppaa säilyttäen kuitenkin naisellisen otteen. :)

    • Hahahaa, u know it ;D! Pitää tehdä pukeutumispostaus! Muistan kun sanoit siitä silloin kerran :)

  2. Tosi kivaa kun päätit ruveta ainakin toistaiseksi postailemaan useammin! Lyhyet jutut eivät siis missään nimessä haittaa :) Luen blogiasi mielelläni ja olet minusta inspiroiva tyyppi, joten tämä ”muutos” oli enemmän kuin kaivattu! Mukavaa syksyä sinulle! :)

    • Kiitos Johanna! Rakastan saada tällaista palautetta <3 Samoin sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta