Työmatka longboardilla!

Sis. mainoslinkinIMG_4189

Haha, minä en todellakaan osaa skeitata, eli tää on mulle aika kiva uusi juttu! Lasse sai alkuviikosta lahjaksi tosi hienon uuden longboardin koulumatkoja varten ja minä olen saanut nyt harjoitella sillä :) Alla olevaan videoon laitoin tekstyksen, jotta sen voi katsoa myös mutella esim. julkisilla kulkiessa (lue: töissä).


Uudella lonkalla on ollut tosi kivaa harjoitella! Aloitettiin harjoittelu sillä, että Lasse veti minua kun seisoin lonkan päällä (sanoin kyllä, että voin ihan hyvin kävellä jos hän haluaa potkia menemään, mutta Lasse ihan innoissaan tekee musta skedegirlia). Hauska tapa muuten ulkoiluttaa Namua siinä samalla :D Nyt pari päivää myöhemmin osaan jo itse potkia vauhtia ja uskallan mennä alamäkiä.

IMG_4171

Tänään potkin koko matkan rannalle kuvaushommiin. Videokuvattiin pari tuntia uutta treeniohjelmaa. Näillä näkyminen Forecan mukaan kuvaukset jatkuvat ensi viikolla kun aurinko välillä pilkahtaa vähän pidemmäksi aikaa. Rannalla kuvaaminen tuo kyllä omat haasteet, sillä joskus lapsia juoksentelee taustalla ja sää on vaihtelevaa. Kun menee pilveen, pidetään pieni tauko. Yksi tosi hyvä klippi tuli pakarapotkuista ja tajusin vasta jälkikäteen, että silloin ei ollutkaan kirkas auringonpaiste, eli joudun editoimaan videon jälkikäteen yhtä valoisaksi kuin muut sen liikkeen klipit.

IMG_4185Lasse on kuvannut melkein kaikki treenivideoni ja VIHDOINKIN saumaton tehokas yhteistyö alkaa sujumaan! Kuulostetaan välillä aika kirjaimellisesti vanhalta avioparilta… Ei siihen mennyt kuin 4 vuotta. Kaikki yrittäjä- tai kolleegapariskunnat varmasti ymmärtävät mistä puhun :D

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Kaipaatko uutta treeniohjelmaa? Hard core bootytreeniohjelma made by me 29€! Täällä lisää!

Edellisessä postauksessa: Verkkokaupan suunnittelua

Aku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta