Uuden saksalaisen kotisalin esittely, huh mikä sali!

Nyt on salijäsenyys hommattu ja treenikauden startti korkattu, minkäs muun kuin alaosaston treenin muodossa. Lopuksi myös pari sarjaa selkää, sillä oli pakottava tarve saada sinne liikettä kaiken toimistotyön jälkeen.

Sali on kolmekerroksinen, varmaan 3000 neliötä suuri ja maksaa kamalat 20€/kk :D

Koska sali on niin iso, laittelen lisää kuvia pitkin kevättä.

IMG_1005IMG_0999

Ensimmäinen, mikä pysäytti on laitteiden määrä. Prässejä on arviolta 9 kpl ja telineellisiä penkkipunnerrus penkkejä yli 10 kpl. Täällä ei todellakaan tarvitse taistella laitteista.

IMG_1022

Ylä- ja alataljojakin löytyy enemmän, kuin osasin unelmoida. Mikä ihaninta, taljat ovat hihnataljoja, LOVE! Useimmat taljat Suomessa ovat vaijerilla varustettuja. Minusta hihnat ovat paljon smoothimpia ja siksi omia suosikkejani.

IMG_1025

IMG_1030 IMG_1026 IMG_1027IMG_1021

Koska aloitan nyt tavoitteellisen treenaamisen pitkästä aikaa, päätin edetä rauhassa. Kunto ei ole läheskään sitä mitä se on joskus ollut, mutta ei se mitään. Treenaamalla se paranee, selvähän se. Jokaiseen treeniin sisällytän nyt supersarjoja ja HIIT:iä, niillä se kunto nousee nopeiten. Ensimmäisen superin jälkeen kaivoin taskusta salikortin ja kas, sekin oli ihan hiessä.

FullSizeRender 9 IMG_1018IMG_1023

Vaikka hiki tulee ja on rankkaa, otan silti tietoisesti nyt alussa iisimmin. Lisätään painoja sarjoihin sitten parin viikon päästä. Olen tässä vähän kahden vaiheilla, että pitäisikö dieetata vai syödä ’kunnolla’ ja treenata kovempaa. Toki dieetilläkin treenataan kovaa, mutta hyöty ja treeni on vähän erilaista.

Nyt en jaksa päättää. Nautin vaan treenaamisesta ja teen fiksuja valintoja kaupassa :)

Kivaa viikkoa!

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Hard core bootytreeniohjelma 29€? Täällä lisää!

Aku

2 vastausta artikkeliin “Uuden saksalaisen kotisalin esittely, huh mikä sali!”

  1. Ihanan näköinen sali! Kyllä kelpais, ei ainakaa tarvis olla kärkkymässä laitteita :D

    • No ei tarvii ei :D Täällä on niin monta eri huonetta/salia eri jutuille, että ihan pitää tutkimusmatkailla nyt ekan viikon kattomassa, että mitäs kaikkea täällä nyt onkaan. Valtava!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta