Uudet vakiot bloggauspäivät ja yllättävä kohtaaminen!

Noniin eilisen tekstini ja sen ympärillä pyörineiden keskustelujen innoittamana aion nyt lyödä lukkoon vakiot postauspäivät, jotka tulevat olemaan maanantai, keskiviikko ja sunnuntai. Otan nyt ensin kokeiluun syyskuun ja jos te tykkäätte ja itsekin pidän, niin jatketaan!

Pisteen i:n päälle sai äskeinen kohtaamiseni.

Heräsin tänään aamulla huomatakseni, että aamun treenattavani on sairastunut ja treenit peruttu. Ei se mitään, vapautuipahan aikaa heittää Lasse töihin. Tänään Lassella oli vuorossa keikkaduuni erään yrityksen varaston siirtohommiin. Heitin Lassen toiselle puolelle Helsinkiä ja koska minulla oli tuttuun tapaan läppäri matkassa, ajattelin käydä vierailulla matkan varrella olevassa Kauppakeskus Kaaressa, jossa en ole aiemmin käynyt. Löysin kivan kahvilan kauppakeskuksen keskeltä ja istahdin läppärin äärelle teelle. Pari pöytää sivumpana istui suunnilleen ikäiseni mies Mac Bookin kanssa, olisikohan ollut Mac Book Air? Siitä yleensä tunnistaa fellow yrittäjän, vaikka itselläni onkin nyt Acer. Anyway, ajattelin, että onpa hauskaa, kaksi yrittäjää täällä aamupäiväkahvilla sykkimässä hommia. Jotenkin kivaa poistua kotoa keskelle ihmisvilinää syventymään omiin töihin, etenkin kun on muita samanhenkisiä paikalla.

Ei mennyt kauaa, ehkä minuutti tai kaksi, kunnes takaoikealta kuului ”Hei anteeksi” tai jotain siihen suuntaan. En ollut kovin yllättynyt heitosta, meinasin itsekin heti alussa heittää jotain läppää tyyliin ”täällä me kaksi datista” tai vastaavaa. Muutenkin tämä mieshenkilö vaikutti tutulta. Hänenkin mielestä minä näytin tutulta ja hän kysyikin olenko Aurora? Olenhan minä! Tarkastelin jäbää vähän tarkemmin ja Mikkohan se oli, toinen Fitfashionin perustajista!

Tapasin Mikko Ollikkalan ja Aleksi Paavolan (toinen FF perustajista) keväällä 2013 kun istuimme saman pöydän ääreen solmimaan sopparia blogini siirtymisestä bloggerista Fitfashionin juuri avautuvaan uuteen urheilullisen median portaaliin. Sen jälkeen näin muistaakseni molemmat herrat kerran kesällä 2014, tasan vuosi sitten, kun he myivät yrityksensä A-lehdille. Vietimme sillon ihan loistavaa kesäiltaa A-lehtien pääkonttorilla bloggaajien, vanhan sekä uuden taustatiimin kesken.

Ei siis ihme, etten heti ykkösellä tunnistanut Mikkoa Mikoksi. Pahoittelin heti alkuun rumaa olemustani. Jotekin ajattelin, ettei tänään ole mitään väliä miltä näyttää, sillä illalla olisi yksityinen estetunti ja tallilla ei ole naamarajaa. En yhtään osannut odottaa tapaavani ketään täällä Kaaressa. Likanen tukka ponnariila, kulmakarvat nyppimättä, ehkä kolme ripsenpidennystä jäljellä (huomenna huolto) ja treenivaatteet päällä. Ehkä siitä Mikko tunnistikin :DD

FullSizeRender (12) IMG_2675

Ted Bakerin ostoskassi, just sopivan kokoinen kun haluaa heittää läppärin pikaisesti kantoon.
Ted Bakerin ostoskassi, just sopivan kokoinen kun haluaa heittää läppärin pikaisesti kantoon.

Oli tosi hauskaa vaihtaa kuulumisia ja jutella yrittäjyydestä! Mikolla on arvatenkin uusia tuulia ja intoa uusiin seikkailuihin. Tosi virkistävää jutella toisen yrittäjän kanssa, sillä asioita ei tarvitse sen kummemmin avata, toinen vaan ymmärtää ykkösellä ja oikeasti tietää mitä niiden lauseiden takana on vaikkei jotain asiaa edes avaisi sen enempää.

…että kiitos Mikko kun huutelit sieltä oman läppärin takaa! Päivän piristys :)

Viikko on siis alkanut ihan loistavasti ja taas olen hikinen pelkästä kirjoittamisesta kun on uusi suunta ja intoa tehdä vaikka mitä! Kertokaa toki rakkaat lukijat nyt syyskuun aikana kommentoimalla mitä mieltä olette uusista vakiopäivistä?

Seuratkaa ihmeessä Facebookissa, minne heitän aina linkin uusista postauksista!

Ihan mega-aikaansaavaa ja energistä viikkoa toivottaen!

IMG_2633

/Aku & Namu, aamuiset pusuttelijat

Instagram: @aurorarenvall
Facebook: täällä

Aku

5 vastausta artikkeliin “Uudet vakiot bloggauspäivät ja yllättävä kohtaaminen!”

    • No words. En millään osannut odottaa juuri näkemääni :D

    • Hahaa VOI EI mun sukat :DD Mulla on aina eri paria ja AINA oon ihan nolona siitä.. Omistan 600 sukkaa ja yritän ostaa samoja, mutta SILTI ne katoo :D!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta