Uudistuksia ja uusia valmennuspaketteja!

Ajattelin piristää arkea ostamalla uuden treenitopin, jep, käytän ginan toppeja salilla – edullista ja toimii ;) Erehdyin myös kokeilemaan ihan normaaleja farkkuja, en kyllä tiedä miksi. Ne ei tuntuneet hyvältä 3 vuotta sitten kun viimeeksi niitä käytin, eikä ne tuntuneet hyvältä nytkään. Freddys 4 life!

unnamed (54)

Onpas ollut reipas startti viikolle, saanut aikaan vaikka mitä! Olen vastannut valmennettavien ja yhteistyökumppaneiden meileihin, suunnitellut työvuoroja, hoitanut kirjanpitoa, päivittänyt nettisivuja, ulkoillut Namun kanssa, silittänyt pyykkejä, työkahvitellut kantapubissa, kyläillyt Lassen isoäidillä, asentanut wifi yhteyden ja tietty bloggannut!

Suurimpana uutuutena omaan työhön liittyen uudistin firman nettisivujen ja blogin Personal Training -osioita. Tässä screenshottia firman PT-osiosta:

 

Untitled-3

Pretty fresh, eh!

Olen aiemmin puhunut täällä siitä miten en tykkää yksittäisistä ohjelmista ja perustellut sen näin:

Joskus asiakkailla menee paritkin ohjelmat läpi, ennen kuin löydetään sellainen joka toimii juuri hänelle parhaiten. Joskus tuloksia tulee täyttä vauhtia heti ensimmäisellä ohjelmalla ja joskus ohjelma kaipaa säätöä jos esim. paino ei tipu tarpeeksi nopeasti, paino tippuu liian nopeasti, olo on väsynyt eikä energiaa riitä, jotkin ruoka-aineet ei toimi jne. Tämän takia en mielelläni teeyksittäisiä ohjelmia koska asiakas jää yksin eikä osaa tehdä tarvittavia muutoksia.

Toki voin asiakkaan halutessa tehdä yksittäiset, haluan vain, että ymmärtävät, ettei niihin kuulu seurantaa, kysymys-vastaus-palvelua, eikä muutoksia.

Nyt kesän lähestyessä ja vaatteiden kuorituessa moni herää todelllisuuteen ja valmennusten kysyntä vilkastuu syksyä kohti.

unnamed (8) unnamed (57) unnamed (55)

Uutena valmennusmuotona on nyt 2kk etävalmennus, jonka idea on toimia järkevämpänä vaihtoehtona yksittäisiä ohjelmia kaipaavalle.

2kk valmennus sopii hyvin:

-parin kilon kinteytystä kaipaaville ja tehokkasta rasvanpolttotreenistä kiinnostuneille
-urheilullisille normaalipainoisille, jotka kaipaavat lisää tuloksia treeniin tai fysiikkaan ruoan kautta
-ruokavaliosta kiinnostuneille, jotka haluavat myös seurannan ruokavalion toiminnan takaamiseksi

Jos koko elämä on ollut yhtä jojoilua painon kanssa tai ylipainoa on yli 10 kiloa, suosittelen aina pidempää valmennusta rutiinin ja tulosten takaamiseksi. Pidemmästä valmennusajasta hyötyy etenkin suurempia tuloksia ja pidempiaikaista tukea tarvitseva.

Mitä 2kk valmennus maksaa ja sisältää? Valittavana on 2 eri pakettia.

1. Henkilökohtainen ruoka- ja kuntosaliohjelma 2kk seurannalla ja tarvittavilla muutoksilla: 290€

2. Henkilökohtainen ruokaohjelma 2kk seurannalla ja tarvittavilla muutoksilla: 210€

Hinnat sisältävät alv 24%.

Kaikki ohjelmat tehdään lähtötasosi, tavoitteesi ja toiveidesi mukaan.

Tulokset edellyttävät 100% sitoutumista. Muutokset tehdään tarvittaessa esim. jos jokin ruoka-aine tai treeniliike ei toimi tai tahtia pitää kiristää. Valmentaja voi tehdä muutoksia vain silloin kun ohjelmia on noudatettu tarkasti. Seurannalla tarkoitetetaan viikkoittaista raportointia sähköpostitse, jossa valmennettava kertoo aamupainon ja miten ohjelmat ovat sujuneet.

Linkitän aina ruokaohjelmiin erikoisemmat tuotteet kuten palautusjuomat ja omegavalmisteet, jotta niitä on helppoa tutkia ennen ostoa tai verrata vastaaviin tuotteisiin.

Myös treeniohjelman saa youtube– linkitettyinä. Klikkaamalla liikettä selaimessasi aukeaa youtube –video, jossa liike ohjeistetaan. Näin liikeratoja ja oikeaa suoritustekniikkaa ei tarvitse arvailla. Tietysti parhaiten oppii treenaamaan kun sopii yhteistreenejä osaavan trainerin kanssa. Jos sinulla on joskus mahdollisuus tulla treenaaman kanssani, voit varata yksityistreenin tai paritreenin kaverin kanssa. Suomessa on kyllä paljon muitakin osaavia tekniikkaohjaajia ja etenkin jos haluaa treenata usein ja asuu kauempana Helsingistä, kannattaa selvittää oman paikkakunnan parhaimmisto :)

2kk valmennus on ns. starttivalmennus, sillä 2kk rajapyykin kohdalla tulokset yleensä alkavat näkymään ensimmäistä kertaa. Tietysti mitä enemmän pudotettavaa on sitä helpommin se myös lähtee ja muutos näkyy. Tulostahtiin vaikuttaa myös ajallinen panostaminen, jos on valmis 10 treeniin viikossa ja liikuntataustaa löytyy niin sillon kyllä tapahtuu ja nopeasti. Se ei kuintenkaan ole mahdollista tai optimaalista useimmille.

Tuolta blogin ylävalikosta löytyy Personal Training -otiskko ja sen takaa lisää infoa valmennuksista, hinnasto, sopimusehdot ja kaikki valmennettavien julkaistut muutostarinat koottuna yhteen paikkaan :) Käy kurkkaamassa kaikki aiemmin julkaisemani muutoskuvat, they are awesome!

Minua saa ehdottomasti konsultoida maksuttomasti meilitse [email protected] jos olet kiinnostunut valmennuksesta. Kysy toki neuvoa jos olet epävarma siitä kuinka pitkää valmennusta tavoitteesi tarvitsee.

Superia viikkoa!
/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebook: täällä

Aku

7 vastausta artikkeliin “Uudistuksia ja uusia valmennuspaketteja!”

  1. […] jQuery.ajax({url: "http://aurorarenvall.fitfashion.fi/", data: {top_ten_id: 3186, top_ten_blog_id: 30, activate_counter: 11, top10_rnd: (new Date()).getTime() + "-" + Math.floor(Math.random()*100000)}});Kategoriat: Elämäntyyli, YleinenAvainsanat: birgitta, eiranranta, ilona, iltalehden juttu, iltalhti, jaa salisuus, koira kahvila helsinki, koirakahvila, mihin kahviloihin saa ottaa koiran mukaan, naisten linja, parisuhdeväkivalta var addthis_config = {"data_track_clickback":false,"data_track_addressbar":false,"data_track_textcopy":false,"ui_atversion":"300"}; var addthis_product = 'wpp-4.0.7'; Kommentoi (0) ← Edellinen juttu […]

  2. Mikä toi kyykky kuva on? Ainakin näyttää, että olis 100 kg/pääty painoja ja oon aika varma, ettei noilla kiloilla tuolta ylös nousta. Joku vielä luulee, että siinä on tavoite, mihin tulisi päästä ja päätyy rikkomaan itsensä…

    • Millä mun sitten pitäisi kyykätä? Tuossa on 42kg, ne on jotain Sats Elixian ihmepainoja, joilla vähän innostuttiin treeniporukan kanssa kuvailemaan :D …mutta siis oikeasti, kerro? Jos jaksaisin 200kg niin pitäisikö aloittelijoita varten kuvata pelkällä tangolla kyykkäämistä?

  3. Hui, saako kysyy kuinka paljon tos kyykkykuvas on painoo? :D vai onks noi jotaki pienempii ku 25kg limppuja?

    • 2,5kg limppuja, eli noin 42 kg koko setti :D Egopainot a’la Herttoniemen Sats Elixia ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta