Uusi kämppä ja herkullista arkiruokaa!

Hei jee me käytiin tänään allekirjoittamassa uuden kämpän sopparit!

Tämän kuun 28. päivä muutetaan Laboehen! Täällä aiemmassa postauksessani lisää kuvia tästä ihanasta rantakaupungista …tai kylästä, koska aika pieni paikka se on :)

Yksi kivoimmista jutuista uudessa maassa on ruokakauppojen tutkiminen, löytää vaikka mitä kivaa mitä Suomen hyllyistä ei löydy.

IMG_0717 IMG_0720 IMG_0721 IMG_0719 IMG_0712

Kesti ihan sikapitkään löytää kaurahiutaleita! Noi yllä olevan kuvan kaurahiutaleet on luomukaupasta ja olikin aika hassua kun valittavana oli pieniä ja isoja hiutaleita. Tottakai otin niitä isoja hiutaleita ja niitä onkin aika hassua syödä. Luomukaupasta bongasin mukaan myös kivan yrttisen tomaattikastikkeen jauhelihaa varten ja täysjyväpastaa, aakkosia! Niistä kuva tässä alla kanakeiton yhteydessä. Kanakeittoon käytin muuten postauksen ekassa kuvassa näkyvän keittovihannessetin, nam!

FullSizeRender 8 IMG_0854

Jauhelihan mukana slaissattuja kirsikkatomaatteja ja pilkottua sokeroimatonta suolakurkkua! Yleensä laitan mukaan sieniäkin, mutta ne nyt unohtui. Täällä on paljon jänniä sieniä kaupassa, mutta Lassea epäilyttää syödä niitä. Pitäisi ehkä vähän perehtyä ensin varmuuden vuoksi :) Jauhelihan kaveriksi keitettiin riisiä.

Fiilis paranee joka päivä, varsinkin nyt kun on varmaa, että päästään muuttamaan kivalle alueelle, jihuu!

IMG_0845

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Hard core bootytreeniohjelma 29€? Täällä lisää!

Aku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta