Uusi tukka, joulubiisejä ja asiaa kommenteista

Hey <3

Nyt on kaikkiin kommentteihin vastattu, olen äärimmäisen kiitollinen jokaisesta! Aina kun kilahtaa viesti inboxiin, että uusi kommentti on saapunut, tulee hyvä fiilis :) Joskus harvoin kun joku teistä lukijoista tunnistaa mut liikenteessä ja tulee juttelemaan olen ihan otettu ja ihmeissäni. Mietin vaan hiljaa omassa päässäni (tai ääneen..), että ”omg, mulla on lukija!!!” :D Vaikka tiedän kyllä, kiitos A-lehtien kuukausittaisen raportin, että mun juttuja luetaan ihan kivoissa määrin, niin ei sitä vaan tajua ennen kuin lukija muuttuu numerosta oikeaksi ihmiseksi ja tulee sanomaan vaikka ”moi”. Ihanaa kun tuutte moikkamaan ja kommentoitte tänne! Varsinkin töiden kanssa (95% mun ajasta) tuntuu välillä, että tapaan ihan liian vähän uusia jännittäviä ihmisiä kun kykin vain koneella. Jokainen kommentti ja moikkaus tuo mulle siis iloa ja tuttavuutta elämään :) Thank u!!! Muistutan, että vastaan jokaiseen kommenttiin, vastaus saattaa viipyä turhankin pitkään, mutta se tulee kyllä aina :)

Viimeaikaisia alakuloisia fiiliksiä nostattaakseni päätin muuten käydä värjäämässä tukan vaalemmaksi. Tältä nyt näyttää:unnamed (20) unnamed (10) unnamed (14)Mun mielestä tällanen vähän punertava sopii mulle ehkä jopa parhaiten, mitä te tykkäätte :)?

Tukkavärin lisäksi kävin parissa hoidossa Blue Lagoonissa, Kampissa. Kasvohoito oli just niin rentouttava kuin tarvitsin. Samalla kuuntelin ihania modernisoituja joulubiitteejä Spotifysta, mm näitä:unnamed (3) unnamed (2)

Ihanaa energistä viikon alkua, muistakaa hemmotella itseänne <3
/Aku

Aku

9 vastausta artikkeliin “Uusi tukka, joulubiisejä ja asiaa kommenteista”

    • Kiitos Marissa :)! Ei voi ainakaan sanoa, etteikö olisi jalat maassa kun ei mennä nenä pystyssä ja tokaista ”etsä tiiä kuka mä oon?!” vaan: ”Eihän, tiedätkö sä oikeasti kuka mä oon?!” :DD

  1. Ihana tukka, sopii hyvin ♥
    Sama mulla noista kommenteista, ilostuttaa kovasti ja se vasta hienoa onkin kun joku tunnistaa blogista mut ja varsinkin kun on ite jossain vieraassa kaupungissa, näinkin on käynyt. Tuo paljon hyvää mieltä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta