Valmennettavan älytön 3kk muutos!

Team Akussa on ollut ihan alusta lähtien ÄLYTTÖMÄN hienoja onnistumistarinoita. Olen niin ylpeä jokaisesta! Tässä loistava esimerkki siitä miten sinä ITSE olet ainoa, joka voi päättää onnistua tavoitteissaan. Minä en valmentajana voi punnita jokaista ateriaa ja askelkyykätä puolestasi, se on tehtävä ihan itse ja olosuhteisiin mukautuen. Kaikki on mahdollista kun vaan tarpeeksi haluaa! Tässä meidän fit-mom Neiti X:än valmennuksen tulokset 3 kuukauden kohdalla. Tavoitteeksi asetettiin rasvanpoltto, terve ja naisellisen jäntevä kroppa. En koskaan puhu asiakkaitteni yksityiselämästä ilman lupaa, sen voin vaan sanoa, että tämä nainen on taistellut ja helppoa ei ole ollut salin ulkopuolella! Respect! team aku L2 team aku LDAMN! Tällä omistautumisen määrällä voi kurotella vaikka tähtiä! Ensimmäistä valmennuspakettia jäljellä vielä toiset 3kk, katsotaan missä ollaan sitten. Se on ihan varmaa, että kun asiakas katsoo peiliin niin hymyilyttää ja syystäkin ;)

Toivon yhdessä asiakkaani kanssa, että tämä motivoi mahdollisimmaan monet teistä ottamaan oman elämänsä haltuun ja tekemään PÄÄTÖKSEN. Onnellisen elämän avain on rakastaa itseään, joko opit hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet tai sitoudut muutokseen.

Kuinka moni on ajatellut, että miksei unelmakuntoa voi saada heti? SIKSI, että se ei olisi pysyvä. Ensin on opittava miten se saadaan, jotta opitaan miten sen voi pitää, kun se on saatu ;)

Toinen asia johon haluan puuttua on stressi. Me ihmiset stressataan ihan kaikkea, myös kuntoa silloinkin kun syödään mitä sattuu ”Tässäkin on tätä ylimääräistä”, ”Voi kumpa lähtisi pari kiloa”, ”Olispa mulla lihaksikkaan pyöreä peppu..” jne. Jutta Gustafsbergin sanoin: ”Jos herkuttelee ei saa valittaa läskeistä”. IT’S A CHOICE!

Silloinkin kun ohjeet on saatu ja ruokavaliossa pystytty ,niin usein kuulen silti valmennettavilta valitusta stressistä. Mikä nyt enää stressaa? No kun se unelmakunto ei ole tullutkaan heti. Sillä sekunnilla kun ohjeet saadaan kannattaa kunnosta stressaaminen lopettaa, sillä tulosten saamista ei voi enää estää. Ohjeissa pysymällä ne tulokset tulee taatusti ja ylimääräinen stressi vaan hidastaa niitä. Keep calm ja pysykää siinä päätöksessä ;) Miettikää mitä itse oikeasti haluatte.

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebook: täällä
may the force be with you fitnessaku

 

Aku

15 vastausta artikkeliin “Valmennettavan älytön 3kk muutos!”

 1. Ihanaa! Mä oon sua seurannu ainakin vuoden jo, jännitin sun kisoja ja olin saletti että voitat.
  Kun koulutit ittes PT:ksi olin heti varaamassa sulta vähintään 3kk pakettia mutta sitten sainkin omin voimin tiputettua noin 10kg (sun blogin tsemppaamana tosin) vielä olis uelmaan matkaa ehkä 5kg… no kiintetymistä ainakin vielä roimasti…
  Mahtavaa lukea että on näin upeasti sun asiakas onnistunut! Tsemppiä hälle ja sulle jatkoon, kyllä mä joskus vielä rohkaistun ja varaan sut mun PT:ksi :)

  • Hei ”Minä vaan” !
   En tajua miten en ole aiemmin vastannut kommenttiisi jotenkin mennyt ohi! Siis ihan super paljon onnea pudotetusta painosta! Olen hirmu iloinen, että blogini on vienyt sinua eteenpäin :)!! 10kg on ISO saavutus <3

 2. heippa! halusin vaan onnitella sun valmennettavaa mielettömästä muutoksesta, upeeta! nyt vaan biitsikelejä toivotaan, että hän pääsee paistattelemaan bikineissä ;)

 3. MAHTAVAA!!! Tämmösten ”oikeiden ihmisten” kuvia kun näkee, niin jaksaa aina itsekkin uskoa siihen omaan muutokseen :) Hirveesti tästä sun blogista saa kyl tsemppiä, joka päivä aina intopiukeena käy kattomassa oisitko kirjottanu jotain :) Jos asuisin eteläsuomessa, niin aivan varmasti susta tulis mun(kin)pt, mutta mennään tääl idässä näillä mitä on, jatka sä siel samaa mallia, niin omassa elämässä kuin myös valmennettavien kanssa <3

  • Heippa Jenni! Ihana kuulla, kiitos <3

   Tsemiä itään ja aurinkoisia aamulenkkejä toivottaen,
   Aku & Neiti X :)

 4. Vau, uskomaton muutos! Itsekin olen tässä kolmen kuukauden aikana pudottanut about 8 kiloa ja treenannut niin paljon, että on kyllä peilikuva muuttunut. :) Vielä on kuitenkin työmaata ja tulikin mieleen kysyä, että teetkö nettipohjaisia valmennuksia (esim. ihan parilla tapaamisella) ja jos teet, niin mihin hintaan?

  • Hei hyvä kysymys! Tästä on jo jonkin verran aikaa ja kun meilejä selailin niin olemmekin Neiti X:än kanssa käyneet painon läpi useasti kasvotusten, alkupainoa ei siis poikkeuksellisesti edes löydy arkistoistani. 3kk valmennuksen jälkeen (eli tässä oikea kuva) paino oli noin 60. Neiti X:ästähän on julkaistu myös 8kk bloggaus muutoskuvineen, käy kurkkaamassa: http://fitnessaku.fitfashion.fi/valmennettavan-alyton-3kk-muutos/

   Nykyään syötän painot aina exceliin, eli jatkossa osaan heti vastata paremmin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta