Victorias Secretin alusvaatteita ja 7 puudutusta

Ciao bellas!

Pakko kertoa teille hassusta päivästä, joka liittyy siihen, että Lasse (aviomieheni) on ollut nyt Lentokentällä töissä Skodan edustajana. Aamuvuoro siellä on ollut 05:30-10:00 ja koska meillä on yksi auto ajan mieluummin Lassen töihin kuin kuljen julkisilla hoitamassa asioitani hänen työvuoronsa aikana.

Pari päivää sitten minulla oli hammaslääkäriaika aamulla 08:00 Medgroupilla Jumbon lähellä. Luottolääkärini Ina Poutanen on siellä ja siksi ajan ihan iloisesti aina Vantaalle. Olen seurannut Inan perässä jo pariin otteeseen hänen vaihtaessaan työpistettä :) Anyway tämä aika oli nyt samaan aikaan Lassen aamuvuoron kanssa. Herätys olisi ollut 04:15, mutta en mä saanut unta, enkä uskaltanut ottaa melatoniinia ku piti kuitenkin ajaa sitten. Olin siis hereillä koko yön ja nousin pois pyörimästä neljän aikaan aamutoimille ja laittamaan aamupalaa. Eihän mun prodepuurosta tullut mitään kun jauheet oli loppu… Tietty siinä vaiheessa ei enää ollut aikaa kananmunien paistamiseen. Voin kertoa, ettää olin aika väsynyt ja vihainen.

Ajoin nälissäni Lassen kentälle ja siellähän on Alepa auki, joten menin sinne. Maitotuotteista tulee nykyään mulle tosi huono olo, siis ihan heti syötyäni, etenkin jos stressaan. Siksi en viitsinyt 2h hammaslääkäriaikaa varten ottaa mitään rahkaa tai raejuustoa. Liha ei mun makuun sovi aamupalalle jos nyt jonkun leikkelepaketin olisi ottanut. Oikeassa hädässä syön vaikka heinäsirkkoja, mutta nyt ei niin hätätilanne ollut. Jotain piti kuitekin syödä etten pyörry pois koska lääkärin jälkeen ei ole mahdollista syödä vähään aikaan. Tai on, mutta saattaa purra pois puolet kielestä. Otin sitten sellaisen valmiin katkarapusalaatin. Ravut näytti hyviltä. Normaalisti ostan vielä pakastimesta lisää rapuja proteiiniksi kun valmissalaateissa on niin vähän, mutta nyt ei jaksanut mitään sulatusprosesseja, joten tyydyin siihen mitä siinä oli.

Kentältä ajoin suoraan hammaslääkärin parkkikselle ja olin siellä kello 06:00. Söin muovikiposta muovihaarukalla muoviselta maistuvaa salaattiani ja mietin miten outo tilanne oli, mutta toisaalta, tällaisiin mä usein itseni laitan. Olisihan kotiinkin voinut ajaa, mutta kerkeisin taas yrittää nukkumista noin tunnin ja sitten saisin taas väsyneenä ajaa uudet 40km ja onhan se myö 4,512€ bensoissa… Jäin siis nukkumaan siihen parkkikselle. Ei ollut mitään peittoa ja ulkona oli jo aika kylmä, mutta löysin koiramme sadeloimen ja käytin sitä peittona :D Onneksi on semi-iso koira.

Taisin vähän torkahtaa koska havahduin kun viereeni ajoi auto. Se oli hammashoitajani, vai miksi niitä lääkäri avustavia sanotaan? Mietin siinä, että toivottavasti ei näe minua, kuitenkin tosi outo tilanne: asiakas nukkumassa parkkipaikalla koiraloimen alla?!

Menin vähän ajoissa sisään ja siellä iloinen porukka tervehti ja naureskeltiin yhdessä mun ryytyneisyydelle. Ensin oli hammaskiven poisto ja sitten 2 reiän paikkaus. Mullahan oli ennen maailman isoin hammaslääkääkäripelko (syke 209 kun mittasin kerran), itkin ja tärisin ekat kerrat huonojen aiempien kokemusten takia, mutta Ina sai mut rahoittumaan ja nykyään on ihan sama mitä mulle tehään, kaikki on ihan piece of cake. Myös tällä kertaa kun sain 7 puudutetta :D Ne puudutteet ei tunnu osaavan lääkärin laittamana missään kun lakkaa pelkäämästä sitä tilannetta.

Sain siis ensin 4. Yksi ylös eturiviin ja 3 alas takariviin. Puudutteet laitettiin valmiiksi hammaskiven poiston ajaksi, jotta se olisi mukavampaa ja olisinpahan puutunut kun aletaan paikkaamaan. Huomasin hammaskiven poiston jälkeen, että kieli ei ole enää niin puutunut ja sanottuani asiasta sain 2 puudutetta lisää. Huomatiin poratessa, että alhaalle piti saada vielä yksi, sillä oli vaan melkeen kaikki aiemmat oikeasti haihtuneet. No lopulta meni tunto vasemmasta silmästäkin :D …ja siis se on ihan iloinen asia. Mikään ei sattunut :)

Silmä, kieli ja suu puutuneena hoipertelin helpottuneena takaisin autolle ja ajoin taas kentälle hakemaan Lassea, olihan kello jo melkein 10 ja Lassen aamuvuoro kohta ohi. Kotiin päästyäni sain vihdoinkin unta palloon, thank goodness. Aivan loppu.

FullSizeRender (32)

On näillä lentokenttävuoroilla ollut hyvätkin puolensa (siis minulle), nimittäin olen saaut pari kertaa tuliaisia Victorias Secretin myymälästä! Sitä se moderni shoppailu on, että mies menee kauppaan, ottaa kuvia myymälästä, lähettää kuvat vaimolle tekstarina, soittaa vaimolle ja kysyy mitä hän haluaa, vaimo laittaa kaiuttimelle, selaa kuvia ja kertoo valintansa :D

FullSizeRender (33)

Facetimeahan voisi myös käyttää, mutta kuvilla saa mun mielestä valittua selkeämmin. Ollaan me ruokaostoksia tehty Facetimella, so I know what Im talking about.

#noloa 

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin!

Aku

6 vastausta artikkeliin “Victorias Secretin alusvaatteita ja 7 puudutusta”

 1. Minä kävin vuosi sitten juurihoidossa (myöskin superhammaslääkärikammoinen olen joten piti etsiä ystävällinen lääkäri), lääkäri huolehti koko ajan että eihän satu ja laitetaan lisää puudutetta vaan jos haluan. No sitä puudutetta sitten laitettiinkin aika urakalla kun ei meinannut hammas puutua ollenkaan, lääkärikin ihmetteli. Siä laitettiin hampaan sisällekin (melkein itkin kun se neula sattui hetken niin pirusti!!).
  Operaation jälkeen lääkäri kertoi että NORMAALISTI juurhoitoon menee puoli ampullia puudutetta, mutta mulle laitettiin melkein kolme :D

  Ylläri oli vielä sekin, että puudutteen hälvettyä pois pystyin välittömästi käyttää hammasta normaalisti ilman mitään kipua, vaikka siihenkin sain särkylääkkeet hammaslääkäristä mukaan koska kuulemma niitä yleensä tarvitaan juurihoidon jälkeen. Kyllä mun suu oli kipeemmässä kunnossa ihan tavalllisen paikkauksen jälkeen… :D

  • No mutta just noin sen pitääkin mennä, että kuunnellaan asiakasta ja annetaan lisää apua heti kun sitä tarvitaan :)!

 2. Itselläni on kans luotto hammaslääkäri, joka tekimulle viisaudenhammasleikkaukset yyh, kuulemma ikävin operaatio mitä yleensä hereillä tehdään :D mutta luottamus lääkäriin oli kova, vaikka sitä mitattiin erityisesti niissä vaiheissa kun esim hiottiin leukaluuta(!!!). Onneksi itellä ei ole kauhukokemuksia taustaulla, koska ikinä ei ole ollut reikiä tai muuta ongelmaa. Hammaskivenpoisto on ollut ainoa toimenpide ennen viisaudenhammasleikkausta :).

  Tuli muuten aamupalasta mieleen että itselläon vkloppuja lukuunottammatta aina sama aamupala!:D tarttaripuuro+marjoja ja kanamuna :D plus lisäilen puuroon rasvoja ja siemeniä tms. Ite tarviin heti hiilaria koneeseen kun lähden aamulla juoksemaan töihin :D

  • Kiitos kommentista ja kiva kun sullakin on hammaslääkäri kenen luokse voi hyvin mielin mennä :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta