Viikonlopun kuulumisia

Täällä oli tänään +20C! Olin sadoista rantakadulla kävelevistä ihmisistä ainoa ilman pitkähihaista? Nyt ei voi vedota mihinkään suomalaisuuten, sillä mulla on aina kylmä – paitsi jos on oikeasti lämmin, kuten nyt! Joka viikonloppu kävellään rantakatu päästä päähän. Se on noin tunnin lenkki, kaikkien pysähtelyineen. Minä otan kuvia ja Namu jää haistelemaan kaikkea jännää.

IMG_1615IMG_1622

Rantakadun päässä on sellainen ihana pikku baari, missä soi just mun tyylinen musa. Sieltä onkin kivaa ottaa aamukahvi ja istahtaa hetkeksi aurinkotuoliin. Jos on pilvistä täällä ei tulee ja on tosi lämmin. Jos on pilvetöntä, yleensä myös tuulee ja on vähän kylmempää. Kunnon rusketusta odotellessa. Oon niin jo suunnitellut kaikenlaista rantapicniciä kun tulee ystäviä käymään!

FullSizeRender 7 IMG_1496

Huomenna herätään aikaisin. Suuntaan Lassen mukana koululle tekemään hommia kunnon netin ääreen. Pitäisi myös saada luettua pääsykokeisiin. Niistä ehkä lisää joskus toiset. Puuduttaa koko aihe ties kuinka monetta vuotta. Tuntuu, että kaikki aika kun jauhaa niistä on vois lukemisajasta, mutta toisaalta tekee mieli tehdä kaikkea muuta kuin lukea-tönöttää, etenkin kun ollaan täällä ja on vapaus tehdä mitä ikinä haluaa. Yliopisto on kuitenkin ollut ikuinen tavoite, joten…

Ääh. Jätän tän tähän ihan älyttömään auringonlaskukuvaan, minkä räpsäsin äsken tolta samalta rannalta ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Hard core bootytreeniohjelma made by me 29€? Täällä lisää!

Edellisessä postauksessaNIIN ORANSSI KÄMPPÄ, ETTÄ SE TULEE UNIIN

Aku

4 vastausta artikkeliin “Viikonlopun kuulumisia”

    • I know! En tiedä minkä takia mulle kokeisiin lukeminen on aina ollut niin hankalaa, kun muihin juttuihin motivaatiota riittää 24h tekemiseen vaikka ilman vessataukoja :D Toisille pääsykokeisiin (ja muutenkin) lukeminen on niin helppoa ja toisilla taas on se motivaatio niin kohdillaan, että on helmpompaa jättää kaikki muu ja oikeasti keskittyä. Luultavasti itse kouluosuus ja valmistuminen olisi mulle lähes läpihuutojuttu, pääsykokeet vaan on niin masentavia kun joskus 3 vuoden lukemisetkaan ei toisille riitä ja sitten koulussa tenteistä selvitään aina pari kuukauden lukemisella ja jos feilaa, se ei tarkoita, että valmistuminen siirtyy vuodella.

    • Kiitos, kauppis olisi toiveena :) Tradenomilinjalle pääsen heittämällä (pääsin jo kauan sitten), mutta yliopistoon olisin nyt menossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta