Viimeinen Booty Camp® ennen lähtöäni Saksaan!

Ciao bellas!

Joka vuosi olen järjestänyt Booty Campin® tai usemman ja tänäkin vuonna olen saanut usemman toiveen uuden Campin järjestämisestä. Koska muutan maaliskuussa Saksaan, päätin järjestää vielä yhden tänä vuonna ja toisen alkuvuodesta. Vapaana oli 12 paikkaa ja 9 täyttyi jo parissa päivässä kun ilmoitin valmennuksesta aiempien vuosien osallistujille, nice!

iStock_000041810818_Large

Nimensä mukaisesti Booty Camp® on pakarapainoitteinen pienryhmävalmennus, jonka tavoitteena on pyöristää pakaroita, parantaa lihas- ja yleiskuntoa, sekä oppia treenaamaan lujaa.

Raskaiden treenien vuoksi Campillä vaaditaan aiempaa liikuntataustaa ja terveyttä. En suosittele Campiä jos sinulla on esimerkiksi aktiivinen polvivamma. Ylipaino ei sen sijaan ole mikään este osallistumiselle, päin vastoin kannustamme mukaan positiiviseen tiimiin! Vaikka treeni on armotonta, ei valmennettavien ole tarkoitus kisailla keskenään vaan itseään vastaan. Jokaisen kunto huomioidaan ja tukea saa aina!

Booty Camp® järjestetään EasyFit Herttoniemessä. Paikalle pääsee kätevästi joko metrolla Siilitien metroaseman kautta tai autolla (ilmainen pysäköinti kadulla). Osoite on Mekaanikonkatu 15, Helsinki. Blogijuttuni salista täällä.

Close-up of young sporty woman is siting on mat with equipment at home.

SISÄLTÖ

4 viikon Booty Camp® -paketti sisältää:

– 6 valmennuspaikkaa
– 4 erilaista yhteistreeniä pakaroita painottaen
– kuntosalivuokran yhteistreenien ajaksi
– pakarapainotteinen kuntosaliohjelma Booty Campin tueksi
– tarkkaa tekniikkaoppia, hikeä (paljon), armeijahenkistä meininkiä ja tietysti valtavaa pakarapoltetta sekä kaikkensa antaneena onnistumisen tunnetta!

Kaikki treenit alkavat aamulla kello 06:30 ja loppuvat kello 07:30.

BOOTY CAMP® 2015

VIIKKO 47 keskiviikko 18.11.2015
VIIKKO 48 keskiviikko 25.11.2015
VIIKKO 49 keskiviikko 2.12.2015
VIIKKO 50 keskiviikko 9.12.2015

Hinta 160€ (sis. alv 24%)

Vapaana on nyt vielä 3 paikkaa 18.11.2015 alkavalle Booty Campille!

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja lasku erääntyy viimeistään viikkoa ennen Campin alkua. Kurkkaa koko esite sopimusehtoineen täällä: Booty Camp 2015 ja 2016 info

Aiempien vuosien fiiliksiä:

”Eka viikko Campia takana ja voi vaan todeta, että mahtava startti ollut. Treenit on ollu kovia ja lihakset on tuskasen kipeenä, eli sitä saa mitä tilaa. Helpolla treeneissä ei päästä, siitä pitää meijän orjapiiskuri huolta! Treenien monipuolisuus on taannut sen, että jo parista ekasta kerrasta on saanut todella hyviä vinkkejä tulevaisuuden treenejä varten.”

”Musta ainakin camppi sopii tosi hyvin tilanteeseen, jossa treenaa, muttei oikeen tunnu etenevän. Ohjatussa porukassa ”uskaltaa” tehdä aina maximisuorituksia. Ja ihan ykkösfiilis kun on ennen aamukasia jo treeni takana ja energinen olo! ”

”Kaks treeniä takana ja voin sanoa, että mulla ei oo ikinä ollu jalat ja pehva näin kipeinä!  se fiilis ku oot valmis lyömään hanskat tiskiin niin Aku tulee tsemppaa tekee vielä 10 vaikka luulit ettet pysty enää niin sen jälkeen ihan voittajafiilis!”

unnamed (6)unnamed (10)unnamed (57)

Kiinnostuitko? Laita meiliä osoitteeseen [email protected]

Let’s put those booties to work!

EDIT: Booty Camp on täynnä! Jos kuitenkin jenkkityylinen raskas bootytreeni kiinnostaa, kurkkaa postaukseni uudesta Booty Camp SPECIAL EDITION treeniohjelmasta TÄÄLLÄ. Tammikuun loppuun 20€ ja sen jälkeen 29€!

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin!

Aku

2 vastausta artikkeliin “Viimeinen Booty Camp® ennen lähtöäni Saksaan!”

    • Ooh :/ Se on vähän harmi tällä nykyisellä salilla kun jengitreenit ei onnistu illalla tai ehkä joskus 22-23 aikoihin, mutta silloin harvempi haluaa treenata / valmentaa. Tykkään vetää treenit niin ryhmäliikuntasalin puolella kuin laiteiden ja vapaiden painojen keskellä salin puolella ja sen takia just pitää treenata niin aikaisin. Tosin ne, jotka voi mennä 8 jälkeen töihin tykkää tosi paljon just siitä, että saa hard core treenit hoidettua ennen duuneja :)

      Jos yhtään lohduttaa niin et ole ainoa, joka on harmitellut ettei tällä kertaa ole iltatreenejä, ihanaa kun olisit muuten kiinnostunut <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta