Viimeinen päivä lunastaa 20€ pakaratreeniohjelma!

Ciao bellas!

Tänään pakaratreeniohjelmani Booty Camp Special Edition, eli ystävien kesken BCSE, on ollut markkinoilla tasan 3 viikkoa ja vastaanotto on ollut MAHTAVAA!

Close-up of young sporty woman is siting on mat with equipment at home.

Olen koko valmentajan urani panostanut vain henkilökohtaiseen yksilövalmennukseen, viettänyt useita tunteja jokaisen valmennettavan treeniohjelmaa alusta asti koostaen ja miettien, miten se olisi mahdollisimman mielenkiintoinen. Vuosi vuodelta olen saanut enemmän ideoita treeniin ja löytänyt oman tyylini. Pidän ohjelmista, joissa on paljon pakaraa, kehittävää yläkroppatreeniä unohtamatta, räjähtävyyttä ja sykettä – monipuolisesti!

IMG_4561

Olen aina käyttänyt pidemmän-ajan.valmennettavieni kanssa paljon aikaa tekniikkaoppiin, myös variaatioissa. Valmennettavat ansaitsevat rahansa kovalla työllä ja olen aina halunnut olla jokaisen euron arvoinen, auttaa ja opastaa parhaani mukaan. Minulle on tärkeää, että valmennettavani oppivat ymmärtämään, että samaa lihasta / liikettä voi treenata useammalla eri menetelmällä ja välineellä, jolloin oman kuntosalin ruuhka-aikana treenaaminen helpottuu huomattavasti. Haluan antaa nyt myös yksittäisen ohjelman ostaneille mahdollisimman paljon tekniikkavinkkejä, joten kuvasimme useamman työpäivän verran videomateriaalia BCSE:tä varten.

BCSE ei olekaan pelkkä treeniohjelma, vaan valtava tietopaketti! Ohjelma sisältää 4 treeniä, noin 30 liikettä ja yli 40 variaatiota!

”Tuhannet kiitokset! Ei vitsi miten herkullisia liikkeitä.”

”Näyttää kyllä erittäin hapokkaalta näin ensivilkaisulta :) Ja tosi priimaa noi tekniikkavideot! Tyhmempikin tajuaa:D”

”Olipas se ohjelma! Selasin läpi ja katsoin videot. Reidet ja takamus huusi jo siinä hoosiannaa :D”

Lisää palautteita ja vastauksia usein kysttyihin kysymyksiin edellisessä postauksessani täällä.

Tänään on tosiaan VIIMEINEN PÄIVÄ kun BCSE:n saa -30% alennuksella hintaan 20€! Kunnon kuvauksen ohjelmasta videotrailereineen voit lukea alkuperäisestä postaukseni BOOTY CAMP® SPECIAL EDITION!

TILAUKSET MEILITSE: [email protected]

Kiitos kaikille ohjelman ostaneille, jotka ensinnäkin panostatte itseenne ja siinä lomassa tuette suomalaista pienyrittäjää ♥

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin.

BOOTY (1)

Aku

10 vastausta artikkeliin “Viimeinen päivä lunastaa 20€ pakaratreeniohjelma!”

 1. Miten paljon sulla maksaa ruokavaliot (maitoproteiiniallergian huomioon ottaen) :) mulla ei oo treeneistä pulaa,mutta kalorit on vähän hukassa, kun en osaa syödä oikein. Ei siis hajuakaan kuinka syödä tukien tavoitteitani ;o

 2. Moikka! Laitoin sulle viestiä 25.1 samasta sähköpostista minkä kautta kirjoitan tämän kommentin. Luin aiemmasta postauksesta että muutamien viesti ei ollut tullut perille joidenkin teknisten ongelmien takia. Itse en saanut mitään viestiä että ei olisi perille tullut, lieneekö mennyt roskapostikansioon tai muuta. Olisin joka tapauksessa todella kiinnostunut tästä valmennuksesta, mutta jos olen ”myöhässä” niin ei toi normihintakaan mikään paha ole :) kuullaan toivottavasti pian!

  • Hei Linda ja kiitos kun jaksoit kommentoida ja kysellä viestisi perään! Isot pahoittelut, että viestisi on mennyt ohi! Olen varmaan vahingossa puhelimella klikannut sen auki viestejä selatessa, nämä tilaukset kun hoidan aina koneella. Löysinkin heti kommenttisi nähtyäni tämän vanhan viestisi ja ehdottomasti hyvitetään jos kelpaa -20% alennus, täysin minun vikani tämä viivästys!

   Jos näin saisin ”tarjottua” pahoittelukahvit etänä, laitoin tästä vielä meiliä :)!

  • Kiitos Kirsi, teen ihan kohta paluun <3 Ehkä jo huomenna, ihana kun välität :)

  • No koska oot mun ultimate lempibloggari <3 Sulla on ihana asenne, et valita turhista tai jos on valittamistä niin teet sille asialle jotain :) Kun eka löysin sun blogin sun kisa-aikana niin olin vähän epäileväinen ja pidin sua, noh, bimbona, mutta joku tässä koukutti ja huomasin olevani kyllä niiiin väärässä kuin vaan ikinä voi toisen suhteen olla! Oot ihan mahtava nuori nainen, #vainnamujutut on parhaita ja sun asenne elämään, safkaan ja treenaamiseen on niin tasapainoisen mutkaton! Onnea uusiin kuvioihin :)

  • No nyt sait kyllä mut hymyilemään vielä lisää :D

   Mä olen aika varma, että kaikilla räväkän luonteen omaavilla ihmisillä on ”bimbo” nuoruus. Ei vaan ole mahdollista nuorena olla ”valmis”, tietää miten sen asenteen saa esiin, miten sen nyt sanoisi, järkevällä tavalla.

   Olen ihan tosi iloinen, etten sentään aloittanut bloggaamista aiemmin, sillä yllättäen, olen ollut vielä nuorempi ja epäkypsempi :D En bloggaamista aloittaessani myöskään tiennyt blogimaailmasta mitään, enkä edes odottanut kenenkään lukevan juttujani. Siksi varmasti sisältökin on sen mukaista alkuajoilta. Nyt osaan ja haluan kirjoittaa suuremmalle ihmisjoukolle ja sekin kyky paranee tietysti entisestään tässä ajan kuluessa :)

   Moraali on aina ollut korkea, mutta sellainen yleinen aikuistuminen ja tapa esittää asioita on kehittynyt ihan valtavasti tässä 22-25v välissä. Vaikka olen joskus vaikuttanut bimbolta, niin ihan hyvä tyyppi olen aina ollut, epäkypsä vaan :)

   Ihanaa olla sun lempibloggari, vielä ultimate lempibloggari! Viikon kivoin kehu, kiitos :)!

  • I feel you – arvaa oonko niin kiitollinen ettei somea ollut silloin kun ite olin 20-25 koska mulla ei todellakaan ollut harkintakykyä yhtään minkään suhteen :D Sain onneksi hölmöillä ja varsinkin päteä ihan analogisesti eikä niistä jäänyt mitään todistetta interneziin :) Vanheneminen on yks maailman parhaimmista asioista. Tykkään itestäni päivä päivältä enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta