Yksityistreenit -50%

Facebookissa ja instassa jo vähän ilmoittelinkin kevät-/kesäkamppiksesta, eli 60min yksityistreeni alle puoleen hintaan 30€ (norm. 65€). Max. 4 kamppishintaista treeniä per valmennettava.

Täältä voit lukea lisää minusta valmentajana ja valmennuksista yleensä :)
Hintaan ei sisälly Urheiluhallejen kuntosalimaksu (~7€). 

Treeni tulee käyttää 15. heinäkuuta 2015 mennessä ja treenattavan tulee olla täysin terve treenejen aikana. Rajoitteet kuten vanhat polvivammat, eivät ole treenin esteenä, mutta niistä täytyy tietysti kertoa minulle. Ylipaino ei myöskään ole este :)! Mielelläni näytän treenin, jolla saa kiloja karistettua dieetin yhteydessä.

Edullinen tilaisuus kokeilla pt:n kanssa treenamista, opetella tekniikoita ja jos sali on jo tuttu paikka – voidaan treenata kovaakin! Vielä pystyy kiristämään biitsikelejä varten ;)

IMG_2509
Häämatkalla 02/2015 menossa snorklaamaan ;)

Kevät-/kesäkamppis on avoin kaikille, myös omille nykyisille ja entisille valmennettaville! Yksityistreenin voi myös varata yhdessä kaverin kanssa jos haluaa paritreenin, jolloin hinta on 60€ (norm. 90€). Kiinnostuneet varatkaa ohjaukset meilitse [email protected] ♥

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebook: täällä

Aku

5 vastausta artikkeliin “Yksityistreenit -50%”

  1. Ihan vinkkinä, ei tarvitse julkaista: treenejen = treenien. urheiluhallejen = urheiluhallien. Antaa ehkä ammattimaisemman kuvan, jos nuo perussanat olisivat oikein.

    • Kaikki mun kommentit menee suoraan julkaisuun ja onneksi en ole äidinkielen opettaja vaan urheiluvalmentaja. Eihän se tarkoita ettei tekstit voisi olla virheettömiä siitä huolimatta, en vaan koskaan ole ymmärtänyt muiden kirjoitusvirheistä huomauttamista – itsellä ei ole aikaa eikä halua moiseen.

    • Kateelliset ihmiset haluavat kiusata ja aina löytävät jotain mistä huomauttaa! :D
      Voisivat keskittyä omaan elämän virheisiin, kuin etsiä niitä toisilta ihmisiltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta